Thomas Rau : The Universal Declaration of Material Rights; VPRO tegelicht | 8 november

Op zondagavond 8 november zal Thomas Rau in een uitzending van VPRO tegenlicht op NPO 2 zijn visie bespreken op de architectuur van de nieuwe economie.

Tijdens deze uitzending zullen wij ook het nieuwste initiatief van Turntoo publiek maken en bespreken:

The Universal Declaration of Material Rights

ofwel de Universele Verklaring van de Rechten van het Materiaal. Wij nodigen u als een van de eersten uit voor een preview op: theuniversaldeclarationofmaterialrights.org

Op woensdag 11 november om 20:00 is er een live debat over het thema van de uitzending samen met de programmamaker Frank Wiering, Thomas Rau en een selecte groep van experts – een zogenoemde “tegenlicht meet-up”.

Met dit bericht willen wij u van harte uitnodigen voor deze boeiende avond op 11 november in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Wij zouden ons zeer verheugen als u op deze avond aanwezig wilt zijn, aanmelden kunt u hier!

Verder zijn er nog andere meet-ups door heel Nederland georganiseerd waar telkens een vertegenwoordiger van Turntoo bij aanwezig zal zijn. De meest recente lijst met alle meet-ups vindt u hier op de website van tegenlicht.

Het 5 jarige jubileum van Turntoo is voor ons ook aanleiding geweest om onze website een nieuwe vormgeving en inhoud te geven. Vanaf zondag 8 november kunt u terecht op turntoo.com voor een overzicht van al onze activiteiten, resultaten, lezingen, diensten en projecten.

Wij zouden ons zeer verheugen om u op
11 november welkom te mogen heten!

Met vriendelijke groeten,

de teams van RAU en Turntoo

Comments 1

  1. Hulde voor de visie en het heldere betoog!!

    # De mens is gast op deze wereld.#
    Laten wij ons dan ook als goede gasten gedragen en niet als bezitters, zodat er ook een toekomst blijft voor andere gasten.

    Antoine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.