MOOC over NBM’s

Schermafbeelding 2016-05-26 om 09.43.47Op 13 juni start de MOOC over NBM’s. Deelnemers aan deze (engelstalige) Massive Online Open Course ontwikkelen stapsgewijs een Nieuw Business Model.

Al eens gedroomd of concreet nagedacht over het opzetten van een eigen, duurzaam bedrijf? Op zoek naar informatie over het concretiseren van jouw duurzame idee? Aan de slag met uitdagingen in je eigen leefomgeving? Met de MOOC over NBM’s ontdek en ontwikkel je stapsgewijs je eigen Nieuwe Business Model. Vijf bouwstenen vormen de basis voor jouw eigen, levensvatbare en waarde creërende business model. Uitwisselen van kennis en ervaringen met ander deelnemers helpt je om meer inzicht te krijgen in wat je doet en levert nuttige feedback op.

De MOOC is geschikt voor managementstudenten, starters die een nieuw business idee in de markt willen zetten en gevestigde ondernemers die hun bestaande business model onder de loep willen nemen. Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen en u kunt zelf bepalen wanneer u begint. Deelnemers kunnen kiezen uit een gratis audit track waarbij zij alle online lessen gratis volgen, of voor betaalde deelname aan de certificate track inclusief feedback op opdrachten en een certificaat bij succesvol afronden. Deelname verloopt via het platform Iversity.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.