Bijlage Ondernemersenquette

OVER DIT ONDERZOEK

Waarom dit onderzoek?
Met dit onderzoek verwachten we waardevolle inzichten te verkrijgen over de ontwikkeling van nieuwe business modellen die aansluiten op de circulaire economie. Hoe zien deze eruit en welke uitdagingen komen mensen daar bij tegen? Zo komen we meer te weten over de mogelijkheden tot het veranderen van de bestaande praktijk én het ontwikkelen van nieuwe initiatieven in de circulaire economie. Daarmee versnellen we innovatie en vernieuwing in organisaties én de regio.

Doel van de verspreiding in deze cruciale eerste fase is tweeledig:
1) Direct: minimaal 500 organisaties in de regio Gelderland en Overijssel te activeren tot het invullen van de vragenlijst.
2) Indirect: relevante partijen uit uw netwerk enthousiasmeren tot het verder verspreiden van de link onder de doelgroep.

Doelgroep zijn alle organisaties die zich bezighouden met nieuwe business modellen en circulaire economie. Van overheid, ondernemer, onderwijs tot organisaties van burgers of netwerkpartijen.

Middelen Hierbij sturen we enkele bronnen voor verspreiding via het netwerk van uw organisatie, mogelijk aangevuld met verspreiding in uw persoonlijke netwerk.

Het betreft het volgende:
Basistekst lang : voor bijv. berichtgeving in nieuwsbrief o.i.d.
Basistekst kort: voor social media zoals LinkedIn en Facebook, Twitter incl. beeld
Daarin vindt u ook de correcte link van de vragenlijst.

Opvolging. Om de kwaliteit van de verspreiding te kunnen monitoren zouden we het enorm waarderen als u ons op de hoogte wilt houden van de door u ondernomen acties. Bij vragen en opmerkingen, zoekt u gerust contact.

Praktisch Voor meer informatie of praktische vragen, neem contact op met
• Charlotte Extercatte op tel: 06 14 22 30 52 of mail: onderzoek@nieuwebusinesmodellen.nl
• Of Ivo Kothman op tel: 06 12 47 56 46 of mail: i.m.h.kothman@saxion.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.