Academic Service

Al ruim 25 jaar geeft Academic Service toonaangevende boeken uit, verdeeld over de fondsen Management, ICT en Onderwijs.

Management
Wat hebben David Allen, Robert Cialdini, Sasja Dirkse, Philip Kotler, Cor Molenaar, Angela Talen en Jos Verveen met elkaar gemeen? Allemaal hebben ze (internationale) bestsellers op hun naam staan. Uitgegeven door Academic Service. Hoe? Door te “publishen” met een visie. Continu in samenwerking met auteurs.
Daarom staan wij altijd open voor experts met een boodschap; voor uw verfrissende ideeën, gedurfde stellingen en prikkelende gedachtekronkels. Wij geven die graag met u samen vorm. Zo sparren we met u over de inhoud, brainstormen we over een zo sterk mogelijke marktpositionering en weten we met effectieve marketing & PR altijd de kern van de doelgroep te bereiken. Voor zowel het boek als de expertise van de auteur. Transparant, professioneel en vernieuwend. Mail ons eens, we staan voor u klaar.

ICT
Op het gebied van ICT is Academic Service een grote speler met uitgaven op het terrein van hard- en software. Bekend zijn de boeken uit de serie Basiscursussen, die beginnende en iets gevorderde gebruikers wegwijs maken in de nieuwste softwarepakketten. Ook geeft Academic Service tientallen boeken uit voor de zakelijke markt, die ICT-professionals op allerlei niveaus helpen bij de dagelijkse bedrijfsvoering. bekijk de nieuwste ICT-boeken

Onderwijs
Jaarlijks verschijnen tientallen nieuwe studieboeken voor het MBO, HBO en WO. Daarbij is een schat aan online (studie)materiaal beschikbaar. Bekende studieboeken zijn Handboek managementvaardigheden, Roloff / Matek Machineondelen en De media-explosie. In onze catalogus kunt u per studierichting zoeken naar relevante studieboeken. Docenten bieden wij de gelegenheid tot het aanvragen van een beoordelingsexemplaar .

Academic Service is een imprint van BIM Media bv.